اولین نشست مشترک شبکه ملی پیشگیری از بیماری های غیرواگیر و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

نشست مشترک شبکه ملی پیشگیری از بیماری های غیرواگیر و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

نشست مشترک شبکه ملی پیشگیری از بیماری های غیرواگیر و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی روز یکشنبه مورخ: ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ در وزارت بهداشت دفتر جناب آقای دکتر محمد اسماعیل مطلق برگزار گردید.

«این نشست که به منظور شناخت عوامل موثر در بیماری های غیر واگیر و سیاست گذاری در نحوه چگونگی مقابله و کاهش روند روز افزون آن برگزار گردید»

در ابتدا خانم دکتر زهرا عبدالهی ضمن خوش آمد گویی گزارشی از فعالیت های انجام شده در دبیرخانه و همچنین بیان پتانسیل های ظرفیت هایی که در NGO ها در بحث بیماری های غیر واگیر وجود دارد به ویژه در سند ملی انقلاب فرهنگی که یکی از محورهای اصلی آن بحث این بیماری ها و عامل خطر غذا و تغذیه ناسالم است ابراز امیدواری کرد که این موضوع در دبیرخانه در اولویت قرار بگیرد.

سپس  آقای دکتر مطلق خلاصه ای از شورا و ساختار آن و اینکه جناب آقای رئیس جمهور رئیس شورا می باشند را بیان نمودند، ایشان با بیان اینکه این شورا از سال ۱۳۹۵ از طریق مجلس به دولت ابلاغ شده است و دستگاه هایی مانند محیط زیست، سازمان استاندارد، کمیته امداد، رئیس انجمن علمی کشور و… عضو دبیرخانه هستند. رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت با بیان اینکه امید به زندگی بعد از انقلاب اسلامی افزایش داشته اما باید این شورا به سمتی حرکت کند که امید به زندگی کیفی را علاوه بر کمی نیز برای مردم به ارمغان بیاورد.

در ادامه ضمن پخش تیزر معرفی شبکه،  آقای دکتر محمدرضا مسجدی با ابراز خشنودی از آشنایی شبکه و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، تاریخچه ای از روند شکل گیری شبکه در جهان و کشورهای مختلفی که عضو آن هستند  (NCD ALLIANCE) و همچنین چگونگی تشکیل شبکه ملی پیشگیری از بیماری های غیر واگیر در ایران از سال ۱۳۹۴ تا کنون ارائه نمودند. استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود “ما در شبکه سعی می کنیم صدای مردم از طریق حضور در برنامه های مختلف صدا و سیما، فضای مجازی، برگزاری همایش ها و… باشیم.”

مدیر عامل شبکه اظهار امیدواری کرد “جهت همکاری بیشتر پیام و رسالتی از طرف شورا مطرح گردد تا شبکه از طریق انجمن های عضو جهت رسیدن به جامعه هدف اعلام نماید.”

سپس دکتر امیرکامران نیکو سخن با استقبال از برگزاری این جلسه بیان داشتند “علی رغم اینکه باید به افراد مبتلا به رسیدگی شود زمینه های ابتلای آن ها نیز بررسی و پیشگیری گردد و در این راستا در “شبکه ملی پیشگیری از بیماری های غیر واگیر با در نظر گرفتن اهدافی در نقشه راه شبکه، به ویژه تغییر سبک زندگی و پیشگیری از عوامل خطر، راهبردها و فعالیت های را برای آن نیز ترسیم نموده است.”

در پایان دکتر مطلق با اعلام آمادگی جهت همکاری تنگاتنگ با شبکه موافقت نمودند دبیرخانه ی مشترکی در شورا با حضور نماینده ی شبکه تشکیل گردد تا تمام نامه و مکاتباتی که در حوزه پیشگیری از بیماری های غیرواگیر با دستگاه ها انجام میشود شبکه هم در جریان قرار گیرد .

روابط عمومی-شبکه ملی پیشگیری از بیماری های غیرواگیر

http://www.salam.behdasht.gov.ir

 

#شبکه_ملی_پیشگیری_از_بیماریهای_غیرواگیر
#روابط_عمومی_شبکه_ملی_پیشگیری_از_بیماریهای_غیرواگیر
#دبیرخانه_شبکه_ملی_پیشگیری_از_بیماریهای_غیرواگیر
#دبیرخانه_شورای_عالی_سلامت_و_امنیت_غذایی
#بیماری‌های_غیىواگیر
#سلامت

https://www.instagram.com/p/C6vs2Spsl7Y/?igsh=ZDFmdGpiZDV1eW50

آخرین خبر ها
چشم انداز ما

ما رویای فردایی را به تصویر کشیده ایم که درآن مردمان سرزمینمان؛ در مقابله با بیماریهای غیر واگیر، آگاه و توانمند، مسئول و پیشگام هستند، و در سایه توانی که فارغ از رنجوری ناشی از بیماریهای غیر واگیر ایجاد شده است، برای رفاه و آبادانی و توسعه ایران عزیزمان تلاش می نمایند.

اطلاعات بیشتر
بیماری غیرواگیر چیست؟

بیماری های غیر واگیر گروهی از بیماری ها است که در آن عامل بیولوژیک در انتقال بیماری وجود ندارد و از فردی به فرد دیگر منتقل نمی شود. این بیماری ها سالانه ۴۱ ملیون قربانی در سراسر جهان می­گیرد. ۷۱ % از مرگ و میر جهانی به دلیل ابتلا به بیماری های غیر واگیر است.

اطلاعات بیشتر
بیماری غیرواگیر در ایران

بیماری‌های غیرواگیر، عامل بروز ۷۶ درصد مرگ و میر در ایران است که در رأس آنها سکته‌های قلبی و عروقی با ۴۴ درصد، اولین عامل مرگ در ایران است.

اطلاعات بیشتر
اخبار چند رسانه ای