برگزاری جلسه دی ماه عمومی شبکه

روز چهارشنبه مورخ ۲۱ دی ماه، دفتر شبکه میزبان نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد حوزه سلامت بود تا در جلسه عمومی اعضاء آخرین چالش‌های سلامت را بررسی کرده و تصمیمات لازم به منظور ادامه فعالیت  شبکه اتخاذ گردد. در این نشست دکتر محمدرضا مسجدی ضمن خوش‌آمدی به حاضرین با تاکید بر مسئولیت مشترک تمامی سازمان‌های مردم نهاد […]

روز چهارشنبه مورخ ۲۱ دی ماه، دفتر شبکه میزبان نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد حوزه سلامت بود تا در جلسه عمومی اعضاء آخرین چالش‌های سلامت را بررسی کرده و تصمیمات لازم به منظور ادامه فعالیت  شبکه اتخاذ گردد. در این نشست دکتر محمدرضا مسجدی ضمن خوش‌آمدی به حاضرین با تاکید بر مسئولیت مشترک تمامی سازمان‌های مردم نهاد عضو شبکه،  یعنی خدمت و یاری‌رسانی به مردم اذعان داشت سلامت جامعه موضوعی است که در هر شرایط باید مدنظر فعالان این حوزه قرار گیرد و هیچ شرایطی نمی‌تواند کم توجهی به افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به سلامت را توجیه کند. به عقیده دکتر مسجدی حرکت  در جهت چشم‌انداز و اهداف شبکه ملی پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر و تمرکز بر روی هم‌افزایی فعالیت انجمن‌های عضو می‌تواند ثمرات بسیاری را به همراه داشته باشد. در همین راستا، این استاد دانشگاه بر بسط فعالیت شبکه در سطح ملی با جذب سازمان‌های مردم‌نهاد در دیگر شهرستان‌ها همچنین ارتباط با NGO های حوزه بیماری‌های غیرواگیر در دیگر در بعد بین‌الملل تاکید کرد. علاوه بر این، ایشان با توجه به آمارهای اسف بار موجود در خصوص کم‌توجهی به سلامت تنفسی به دو مولفه مهم آلودگی هوا و استعمال دخانیات اشاره نمود و راه‌حال‌هایی به منظور بهبود شرایط را ارائه کرد.

دکتر امیرکامران نیکوسخن ریاست هیئت مدیره شبکه نیز با طرح اهمیت توجه به آموزش سبک زندگی سالم از سنین پایین، تاکید کرد چنانچه این موضوع مورد بی‌توجهی قرار گیرد، افراد در بزرگسالی به سختی به سمت تغییر سبک زندگی سالم سوق پیدا می‌کنند. به عقیده دکتر نیکوسخن دلیل شکل‌گیری و تداوم طرح مدرسه سلامت‌یار با این توضیح، قابل تبیین می‌باشد. ایشان ظرفیت‌های ادامه این طرح را برای حاضرین در جلسه تشریح نمودند و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذگشته و مقرر گردید در کارگروه‌های مستقل برنامه‌های پیشنهادی از سوی دانش‌آموزان شرکت کننده در طرح مدرسه سلامت‌یار بررسی شود و برای همایش با الگوی Peer to peer  (آموزش هم سال به هم‌سال) و با نظارت کارگروه‌ها، برنامه‌های روز همایش نهایی گردد.

در ادامه هر یک از نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد نقطه نظرات خود را در خصوص فعالیت شبکه ارائه نمودند. همچنین انجمن‌های جدیدی که به تازگی به جمع خانواده بزرگ شبکه ملی پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر پیوستند از جمله انجمن بیماری چشمی  RP به معرفی سازمان خود پرداختند.

در انتها حاضران در جلسه ضمن تاکید بر لزوم هم‌راستایی تمامی اعضاء با شبکه، آمادگی کامل موسسات خود را جهت همکاری با برنامه‌های آتی دبیرخانه را اعلام نمودند.  

آخرین خبر ها
چشم انداز ما

ما رویای فردایی را به تصویر کشیده ایم که درآن مردمان سرزمینمان؛ در مقابله با بیماریهای غیر واگیر، آگاه و توانمند، مسئول و پیشگام هستند، و در سایه توانی که فارغ از رنجوری ناشی از بیماریهای غیر واگیر ایجاد شده است، برای رفاه و آبادانی و توسعه ایران عزیزمان تلاش می نمایند.

اطلاعات بیشتر
بیماری غیرواگیر چیست؟

بیماری های غیر واگیر گروهی از بیماری ها است که در آن عامل بیولوژیک در انتقال بیماری وجود ندارد و از فردی به فرد دیگر منتقل نمی شود. این بیماری ها سالانه ۴۱ ملیون قربانی در سراسر جهان می­گیرد. ۷۱ % از مرگ و میر جهانی به دلیل ابتلا به بیماری های غیر واگیر است.

اطلاعات بیشتر
بیماری غیرواگیر در ایران

بیماری‌های غیرواگیر، عامل بروز ۷۶ درصد مرگ و میر در ایران است که در رأس آنها سکته‌های قلبی و عروقی با ۴۴ درصد، اولین عامل مرگ در ایران است.

اطلاعات بیشتر
اخبار چند رسانه ای