۳ مارس مصادف با ۱۲ اسفند ماه به عنوان روز جهانی شنوایی نامگذاری شده است. سازمان جهانی بهداشت به مناسبت این روز لزوم تشخیص زودهنگام و انجام اقدامات درمانی در این خصوص را مورد تاکید قرار داده است. بسیاری از افراد بدون اینکه خود آکاهی داشته باشند در شنیدن صداها و درک کلمات مشکل دارند. […]
۳ مارس مصادف با ۱۲ اسفند ماه به عنوان روز جهانی شنوایی نامگذاری شده است. سازمان جهانی بهداشت به مناسبت این روز لزوم تشخیص زودهنگام و انجام اقدامات درمانی در این خصوص را مورد تاکید قرار داده است.
بسیاری از افراد بدون اینکه خود آکاهی داشته باشند در شنیدن صداها و درک کلمات مشکل دارند. اولین گام در خصوص مداخلات سنجش شنوایی میتواند پیادهسازی ساز و کارهای مناسب جهت معاینه و غربالگری افراد باشد. همه افراد باید نسبت به معاینات شنوایی اقدام نمایند با این حال سه گروه که بیش از دیگران در معرض آسیبهای شنوایی قرار دارند. این افراد نسبت به دیگران در این موضوع باید حساسیت بیشتری داشته باشند. این گروه عبارت است از افرادی که سن بالای ۵۰ سال دارند، اشخاصی که حرفهی آنها با صدای بالایی همراه است و کسانی که موسیقی را با صدای بلند گوش میدهند.
معاینات شنوایی سنجی باید از سوی مقامات سلامت کشورها به صورت عمومی و در دسترس همگان انجام پذیرد.
لازم به یادآوری است در این روز به همت بنیاد شنوایی بخشی شفاء (بخشش) یکی از اعضای شبکه ملی پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مراسمی در مرکز همایشهای رازی برگزار شد. در این مراسم فعالان بنیاد ضمن برشمردن ضرورت توجه به موضوع شنوایی بخشی اقدامات انجام گرفته در این خصوص را ارائه دادند. در این برنامه از افراد شاخص کاشت حلزون و سفیران شنوایی بخشی تجلیل به عمل آمد. در انتهای این مراسم علیرضا قربانی هنرمند خوش ذوق کشورمان به اجرا کنسرت پرداخت. طنین صدای زیبای این هنرمند در سالن با استقبال پر شور شرکتکنندگان مواجه شد.
ما رویای فردایی را به تصویر کشیده ایم که درآن مردمان سرزمینمان؛ در مقابله با بیماریهای غیر واگیر، آگاه و توانمند، مسئول و پیشگام هستند، و در سایه توانی که فارغ از رنجوری ناشی از بیماریهای غیر واگیر ایجاد شده است، برای رفاه و آبادانی و توسعه ایران عزیزمان تلاش می نمایند.
اطلاعات بیشتربیماری های غیر واگیر گروهی از بیماری ها است که در آن عامل بیولوژیک در انتقال بیماری وجود ندارد و از فردی به فرد دیگر منتقل نمی شود. این بیماری ها سالانه ۴۱ ملیون قربانی در سراسر جهان میگیرد. ۷۱ % از مرگ و میر جهانی به دلیل ابتلا به بیماری های غیر واگیر است.
اطلاعات بیشتربیماریهای غیرواگیر، عامل بروز ۷۶ درصد مرگ و میر در ایران است که در رأس آنها سکتههای قلبی و عروقی با ۴۴ درصد، اولین عامل مرگ در ایران است.
اطلاعات بیشتر