نماد سایت شبکه ملی پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر : INCDA

بیماری های قلب و عروق

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1858″ img_size=”400*400″ alignment=”center”][vc_column_text]

بیماری قلبی عروقی به هر نوع بیماری گفته می شود که دستگاه گردش خون را تحت تاثیر قرار می دهد. تلافات ناشی از بیماری­ های قلبی عروقی ۲۰  % بودجه سلامت بعضی از کشورها را به خود اختصاص می دهد..  ۸۰  % آمار مرگ و میر در کشورهای کم درآمد به بیماری­های قلبی اختصاص دارد. پیش بینی ها نشان داد در سال ۲۰۰۸  بیش از هفده میلیون زن و مرد در سراسر جهان بر اثر ابتلا به این بیماری ها جان خود را از دست داده اند.

تشخیص زودهنگام و معاینات روزمره و کم هزینه می در مراحل ابتدایی در میان افرادی که خطر بروز بیماری های قلبی عروقی در آن ها بالاست می تواند از بسیاری حملات قلبی پیشگیری کند. افرادی که حملات قلبی عروقی را پشت سر گذاشته اند مستعد حملات مرگبار بعدی هستند. از این رو کنترل های دارویی با تجویز نسخه های ترکبی از آسپیرین، داروهای ضد کلسترول و قرص های ضد فشار خون می تواند برای این افراد حیات بخش باشد. در موارد ضروری تر ارائه خدمات جراحی و مراقبت های ویژه برای این بیماران ضروری می است.

با این حال بسیاری از موارد ابتلا به بیماری های قلبی عروقی از طریق عدم استعمال دخانیات، تغدیه سالم، حفظ فعالیت جسمانی منظم و روزمره، پایین نگه داشتن فشار و چربی خون، پیشگیری از دیابت قابل کنترل و پیشگیری است.

همانطور که گفته شد بیماری های قلبی عروقی هزینه های سنگینی به سیستم بهداشت درمان در جوامع مختلف به ویژه در کشورهای کم درآمد تحمیل می کند که می توان با اجرایی سازی برنامه های زیر از تحمیل این گونه هزینه ها جلوگیری نمود.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

خروج از نسخه موبایل