نماد سایت شبکه ملی پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر : INCDA

نشست مشترک برگزار کنندگان بسیج ملی تغذیه با اتاق اصناف

نشست هم اندیشی اعضای اتاق اصناف  تهران و مدیر عامل شبکه ملی پیشگیری از بیماری های غیر واگیر با هدف بررسی چالش های موجود در حوزه تغذیه سالم  به مناسبت برگزاری بسیج ملی تغذیه،با حضور  مدیر کل اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ،چهارشنبه ۰۲/۱۰/۱۳۹۹ برگزار شد .

درآغاز این نشست ،اقای نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف ضمن خیر مقدم به مهمانان، درسخنانی با تشکر از فعالیت های دکتر مسجدی در شبکه گفت :آگاهی بخشی و اطلاع رسانی نقش مهم و تاثیرگذاری در سلامت جامعه ایفا می نماید. لذا برگزاری چنین نشست های با حضور متولیان سلامت را در جهت همراه کردن دیگر ذینفعان لازم دانست.

در ادامه دکتر مسجدی با بیان اینکه بیماری های غیر واگیر عامل اصلی مرگ و میر در جهان و ایران هستند به معرفی ۵ عامل خطر مشترک این بیماری ها  پرداخت. ایشان نقش تغذیه سالم را در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر مهم توصیف نمود. عضو ستاد کرونا افزود در ایام اپیدمی این بیماری، اهمیت تغذیه سالم بیش ار قبل نمود پیدا می کند. در همین راستا توصیه می شود که مواد غذایی سالم از جمله میوه و سبزیجات در سبد مصرفی خانوار قرار گیرد. مدیر عامل شبکه ملی پیشگیری از بیماری های غیر واگیر  با بیان جایگاه مهم اصناف در مجموعه های اجتماعی و فرهنگی کشور همچنین ظرفیت های این نهاد، خواستار هم افزایی میان فعالان سلامت و اعضای اتاق اصناف در جهت آگاهی بخشی به مردم شد. دکتر مسجدی با معرفی شبکه و اهداف آن همکاری مشترک سازمان های مردم نهاد و اصناف را یکی از مسیرهای تاثیر گذار در تحقق سلامت جامعه دانست.

سخنران بعدی این نشست دکتر زهرا عبدالهی با اشاره به شرایط ویژه دنیا از جمله ایران در پاندومی کرونا موضوع تغذیه را برای پیشگیری و مقابله با این ویروس را مهم ارزیابی نمود. مدیرکل اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت تغذیه سالم می تواند سبب تقویت سیستم ایمنی و به تبع آن پیشگیری از ابتلا به کرونا شود. لذا با توجه به اهمیت موارد ذکر شده پویش ” بسیج ملی تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا ” به همت دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و با همیاری سازمان های مردم نهاد شکل گرفت. این پویش به دنبال ان است تا با افزایش آگاهی شهروندان در خصوص تغذیه سالم ، این موضوع را نهادینه سازی نماید.

خروج از نسخه موبایل